Μία μερίδα συκώτι μοσχαρίσιο τηγανιτό, είναι 130 γρ. κι έχει 298 θερμίδες
Υλικά: 350 γρ. συκώτι μοσχαρίσιο (το πλένουμε και το βάζουμε στο ξύδι για ένα τέταρτο), 5 σκελίδες σκόρδο, ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι, 1 κουταλάκι τσαγιού ρίγανη, 1 ποτήρι κρασιού κρασί (λευκό ή κόκκινο δεν έχει σημασία γιατί το χρώμα τού φαγητού είναι έτσι κι αλλιώς σκούρο και δεν επηρεάζεται).
Σοτάρουμε το σκόρδο (προσέχουμε να μη σκουρύνει γιατί πικρίζει) και ρίχνουμε και το συκώτι και σοτάρουμε κι αυτό. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και τη ρίγανη και μαγειρεύουμε μέχρι να στεγνώσουν τα υγρά που θα βγάλει το συκώτι.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου