Όλοι έχουμε χρησιμοποιήσει βανίλια στα γλυκά μας, αλλά η άσπρη αυτή σκόνη δεν έχει καμιά σχέση με τη πραγματική βανίλια που είναι σκούρα καφετιά. Το άρωμα της δεν μπορούμε να το αντικαταστήσουμε με κάτι άλλο στην κουζίνα μας, που να θυμίζει βανίλια, μπορούμε όμως να αντικαταστήσουμε την άσπρη τεχνητή βανίλια γενικά με ξύσμα πορτοκαλιού που είναι φυσικό αρωματικό.
Πλένουμε πολύ καλά τα πορτοκάλια και τα λεμόνια με βούρτσα κάτω από τρεχούμενο νερό να φύγουν ότι χώματα και βρωμιές υπάρχουν και τα ζεματίζουμε για λίγα δευτερόλεπτα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου